Onsdag 26e november

Idag kändes det som om det var en ganska onödig dag på skolan.
Började dagen med foto, där vi lyssnade på de som inte hunnit redovisa sin pastisch.
Fast det var roligt att se hur de andra tänkt med sin tolkning :)
Sedan när de redovisat så hade vi en genomgång av våran nya uppgift som vi ska börja med nästa vecka. Den går ut på att göra en framsida till boken "Kallocain" av Karin Boye. Vi läste den i svenskan tidigare i höstas, och jag tror ingen av oss gillade boken x'D Och när vi väl trott att vi blivit av med den, så får vi en uppgift till den! Lite jobbigt, men man slipper ju läsa den i alla fall ;)

Ja, sedan blev det donken med Sophia och Madde.
Rebecka kom efter ett tag också.
Madde fyller förresten år idag! Grattis på 18årsdagen ännu en gång! :D
Efter lunchen så hade vi svenska där vi fortsatte med att förbereda våran "20 minuters lektion om dialekter" som vi ska ha nästa vecka. Min grupp hade gjort klart allting, så vi satte oss och läste istället. Nu har jag i alla fall halvvägs i boken ;D Ja, sedan så slutade vi och då drog jag, Sophia och Malin iväg till Coffee House och köpte sallad till Stockholmsresan som vi har imorgon. Sen blev det hem, fixat låtar i mp3n, laddat mp3n, laddat kameran och packat det mesta. Nu är det bara sminket som ska ner.

Ja, som sagt så drar jag iväg till Stockholm imorgon med alla 3or på medieprogrammet.
Vi ska göra olika studiebesök där nere, och förhoppningsvis så får man lite fritid till stan också ;)
Vi ska åka klockan 06.00 imorgon, så jag måste kliva upp klockan 05.00 -.-'
Jobbiiigt, men det är det värt :*
I alla fall så kommer vi hem på fredag runt 22.30-23.00 och då blir det en snabbis hem för att slänga på sig snyggare kläder, och sen blir det krogen :) Ska dit med Madde och Rebecka vad det ser ut som nu, men jag tror att jag skulle träffa Sandra där också om hon kommer in :* Och Tina! Om de inte struntar i krogen vill säga ^^... Umhn.. Ja, det finns nog inte så mycket mer att skriva. Ska hoppa in i duschen nu i alla fall och sedan ska jag packa ner det sista i väskan.

Men ni får ha det så bra så uppdaterar jag så fort jag kan! :D

Egen i du-form

Igår när jag kollade igenom mina stödord till dagens redovisning av min novell kom jag att tänka på ett bra citat/motto eller vad man nu ska kalla det. Det var nämligen "Ha inte ångest för imorgon, i övermorgon är den över." och med de orden försvann all min nervositet och jag la undan stödorden med ett glatt leende innan jag la mig ner i sängen och såg klart på Boston tea party. För det är ju faktiskt sant. Hur många gånger har man inte önskat att läraren ska vara sjuk eller att man ska på studiebesök i en annan del av staden för att få slippa att redovisa eller skriva ett prov?
jag tänker så varje vecka om jag ska vara ärlig. Varje vecka suckar jag efter något som jag vet kommer hända i vilket fall. Varför inte ta en stor tugga av det sura äpplet och få det överstökat?
Och igår gjorde jag det. jag rabblade upp meningen några gånger för mig själv och istället för att ha ångest över morgondagen (läs idag) så längtade jag till den. Jag längtade till att jag skulle stå där med mina stödord, försöka berätta om novellen så bra som möjligt, och att sedan vara klar. Done.

Men ska jag vara ärlig så blev jag jäkligt nervös och ville springa tillbaka till min varma säng när jag och Malin var på väg till skolan. Men efter att de andra sa att de var nervösa och ville slippa, så blev jag på något vis peppad igen. Jag rabblade upp citatet/mottot några gånger i huvudet och efter ett tag så hade nervositeten ännu en gång försvunnit. Det gick faktiskt jäkligt bra för att vara mig! Jag är fett stolt. Och inte nog med att redovisningen gick gutiegut så fick jag bra kritik om novellen :* Och min lärare, som kan typ alla noveller utantill, sa att det var värsta eget att skriva i du-form (som jag nästan alltid gör) och att han bara har läst en novell som skrevs i du-form. Så jag vart liiite stolt där va :D


Efter skolan så drog jag och badade/bassängtränade.

Mycket mysigt nu när det är så kallt och ruggigt ute.

Kom hem vid 17.20, slängde mig ner i sängen och halvsov medan jag lyssnade på The Used, Neverstore och en blandskiva som jag brände ut för några veckor sedan.
Det är hur skönt som helst att lyssna på bra musik och ligga i sängen och halvsova! You gotta love it :*
Ja, och nu sitter jag här och väntar på att Desperate Housewives ska börja.
Blir nog att jag tänder ett ljus och gör en kopp té.
Som jag skrev igår så har jag ju blivit förkyld, och nu rinner näsan konstant!
Får sitta med papperstussar i båda näsborrarna så jag slipper snyta mig hela tiden.
Som tur var så kom det nu på kvällen, så jag var mestadels bara täppt när jag var i skolan.

Ja, men nu så ska jag kolla mailen, kolla vart shock ligger i Stockholm så jag kan passa på att ta mig en titt när jag är där på torsdag och fredag och lite annan surfning innan DH börjar :) Men ni får ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon! TJARRÅ!

Pissväder och sickness

Jag förstår inte varför jag har blivit så dålig på att uppdatera?! :o
It's a fuckin scandal!
Men nu ska jag försöka till tusen att uppdatera bättre.
I alla fall!
I lördags var jag på fest med Malin :)
Så som jag uppfattat det så var det en blandning mellan en inflyttningsfest och en födelsedagsfest.
En av killarna som bodde där, Anders, fyllde i alla fall år :)
De spelade jävulsk bra musik må jag säga! The fuckin used t.ex <3
Sen var det trevligt folk också :*
Träffade två stycken som gått media också. Funnibunni!
Uhmn.. Ja, jag orkar inte skriva så detaljerat, but in the whole part- it was fun :)

Igår gjorde jag inte något alls.
Satt och slappade hela dagen och hela kvällen.
Inget nämnvärt alltså :b

Idag är det måndag, vilket betyder skola för många av oss.
Det var verkligen inge roligt när man klev upp klockan 07.00 imorse, såg hur det var kolsvart ute, hörde hur blåsten försökte blåsa bort huset och hur det irrade runt galna små snöflingor som försökte desperat landa på den snöbelagda vägen. Nej usch, fy, blä! It sucked big times! 
På skolan hade jag grafisk första lektionen. Hände inte så mycket där, höll på med den organiska mobilen som vanligt. Sen blev det lunch där det bjöds på pasta med skinksås.
Sedan hade vi foto där vi redovisade våra pastisch-bilder :)
Det gick väl.. sisådär x'D
Och sista lektionen var samhälle då vi hade diskussion i halvklass, vilket gick sämst. Jag sa typ ingenting då jag hade glömt bort och inte pluggat alls på det (y).

Ikväll har jag skrivit stödord till redovisningen jag har imorgon på kreativt skrivande.
Ska försöka plugga in så jag kan allt utantill, slipper jag få panik om jag glömmer något och sen svamlar bort redovisningen, som det alltid brukar bli.

Btw så har Sandra smittat mig! :'o
Hon kom ju hem till mig i fredags, och det förska hon gjorde var att riva upp min säng och slängde sig i den, nös konstant och snöt sig som en gris. Kul kul, jättekul! Vi som ska till Stockholm på torsdag med 3orna -.-'
Hoppas jag inte kommer snora ner alla på redovisningen imorgon bara x'D Det skulle ju vara lite.. nasty.
Ja, men nu ska jag försöka plugga lite och sedan blir det nattinatti för min del, är sjukt trött och jag ska natta min näsa tidigt så jag slipper ligga vaken halva natten och bli irriterad på att den rinner.

Men ni får ha det så bra så hörs vi säkert imorgon! :) TJARRÅ!
RSS 2.0