Tage geh'n vorbei, ohne da zu sein.

Idag fyller både Malin och Robbin år, så grattis på er ännu en gång! :D<3
Dagen har bestått utav att ligga i sängen och knarka th på dagen, och vid halv 6-6 tiden kom det folk som skulle gratta Robbin. Så ja, vi fikade and so on som alla andra födelsedagar :b Robbins syrra kom även! Det var kul :D Hon har ju bott i USA i två år om jag inte missminner mig, så det var ett tag sedan man träffade henne. Fast tydligen så har något fucka upp sig för henne så nu får hon inte åka tillbaka till USA, där hon har jobb, pluggar och har pojkvän. Liiite stört, oh yes! Ahwell, får hoppas att det löser sig snart för henne! :)

Nu försöker jag bestämma om det blir någon film eller om jag ska sitta och dryga här framför datorn ett tag till. Tror det blir film, fett drygt här ju..

Imorgon blir det tandläkarn :( Fifan, tredje gången jag är där på typ ett halvår? :s Fast första gången var det ju den dära 19-årskontrollen och förra gången var det att polera tänderna och visa hur man använder Plackers, hahah. Tror det här är en kontroll hur jag skött mig.. Jag var ju skitduktig med det från början! :o Men sen tog Plackerserna slut och dom är ju fett dyra att köpa? I alla fall enligt min ekonomi.. Så ja, det har inte gått så bra med andra ord. Får hoppas att dom kan bjuda på några sånna imorgon, hahah (a)

Näfan, nu drallar jag!

Huller om buller

Euhmn.. jag vet inte hur det ser ut för er, men för mig så har inläggen hamnat lite huller om buller :s Eller okej, "If i could sleep forever, would you still be in my dreams?" skrev jag för ett bra tag sedan, så jag fattar inte hur det kan ha kommit överst? :s Det är det i alla fall för mig, och sedan kommer inlägget som jag skrev tidigare ikväll.. Mysko som fan alltså. Jag har till och med raderat inlägget som jag citerade här uppe, så förhoppningsvis så har det försvunnit tills imorgon :b

If I could sleep forever, would you still be in my dreams?

Wihööw, jag har hittat nya låtar i like!
Hade så tråkigt igår så jag kollade upp om ett band hade fler bra låtar än den jag fastnade för, för några månader sedan, och det hade dom! Bandet jag snackar om är The Spill Canvas. För de flesta ett "typiskt emoband som bara har dystopi i sina låtar", men guuud vad jag älskar texterna! Så fina, så sorliga, så riktiga, så.. GH! Perfa perfa för oss lite djupare människor helt enkelt, hahah ;) Sandra, du borde gilla The Tide? :o Tror jag i alla fall (a)Sen har vi ju All Over You som också är fett bra! Dock så känner jag igen den, så jag tror jag har hört den förut någonstans.Låten som jag fastnade för för några månader sedan är denna låt, Black Dresses. Den är så jäkla sorlig, men ändå så fin på något vis. Och de flesta av er kommer tycka att det är en emolåt till tusen, men.. fatta texten, pliiz! Det kanske är svårt att fatta den, det var det för mig med, men kortfattat så kan jag berätta att det han

RSS 2.0