Dator på nationella??

Idag har det varit ganska fullt upp, fast ändå jäkligt slappt.
Började med fotolektion där vi höll på med portfolion, finslipade vårat mål och syfte till projektet och.. inget mer vad jag minns. Lektionen och skoldagen slutade runt 12.15 och då drallade man på lunch med Sophia. Efter det åkte jag iväg och simmade :) Kom hem runt 15.30, hittade mina drömskor typ. Ja, de flesta har nog sett på bdb :) Omg, i want 'em!

Jaja, sedan drallade jag, Angelika och Malin till ica och sedan vidare hem till Malin. Det var tänkt att vi skulle plugga, men det slutade med att vi beställde lite filmer :) Jag beställde en med Edward Furlong! Ihihihi, så när den har anlänt har jag 11 filmer med honom :'D Det var nästan som ett tröstköp med tanke på att jag fick veta igår att han varit i Malmö i söndags. DAGEN EFTER?? Fitta. Ursäkta, men jag grubblar över det konstant. Vaaarför hade jag inte sett det före så jag kunde åkt ner dit och träffat honom face to face? Min favoritskådespelare liksom? GH! Jag har för mig att det stod att han slutat med drogerna, så det är ju kanon! :D Iiih, jag hoppas han kommer tillbaka och att jag får reda på det före.. Anyhoow.. sedan försökte jag och Malin oss på att läsa lite till svenska nationella vi har imorgon, men det är ju inte så mycket man kan plugga på direkt. Men imorgon ska vi försöka ge samhällen en chans! Vill inte faila på provet en gång till precis..

Sedan hade jag glömt att ställa om klockan på mobilen, så när klockan var 21.30 tänkte jag "drallar jag hem nu så hinner jag ju göra det och det och det och det" men sedan visade det sig att klockan var 22.30. Oops? Ska upp 7 imorgon och nu hinner jag inte göra så jäkla mycket av det jag tänkte göra.. Något jag måste göra innan sängen är i alla fall att kolla om jag har stift till min penna så jag inte kommer till nationella och inte har något att skriva med. Dock så gillar jag inte blyerts i allmänhet, men det är ju bäst att skriva med det nu när det är prov och allt. Och förresten! Varför får vissa använda dator på provet? Så vi andra ska få sitta i fem timmar, få skrivkramp och slå upp ord i ordbok för att se hur det stavas, medan programmen på datorn ändrar stavfel och säger till om meningarna failar? Inte okej.

Nej nu måste jag dralla vidare! Men vi hörs imorgon :)

One last chance to reverse this curse.
/ETF

Old Stuffs

Nu har jag äntligen lyckats samla ihop lite arbeten från 1an och 2an, som ska till min portfolio. Shit, en del uppgifter hade jag glömt bort, trots att de varit sjukt roliga att göra (på den tiden). Tex som att vi fick lära oss att göra blommor i illustrator.

Såhär såg en av mina blommor ut;Jaja, så nu när jag har de mesta av uppgifterna så ska det nog gå undan det här med portfolion, och då kan jag äntligen börja med hemsidan och att bränna ut alla arbeten på cd/dvd. Äh, som om någon bryr sig xD

Sen kan jag ju berätta att en av de kurserna jag ville läsa nere i Småland kommer läggas ner -.- Bajs! Så.. då måste jag hitta något annat som är lockande så jag kan åka ner ändå, och läsa kreativt skrivande som jag är så pepp på. Frågan är vad.. tyckte inte det fanns någon annan kurs som intresserade mig :/ Jaja, jag får fortsätta att kolla upp det hela :)

Nej fan, jag har ingenting att skriva om, så jag uppdaterar kanske senare.

Today I fell, and felt better.
/The Used

Peppad som fään

Jag har inte varit så peppad på att försöka ta mig in på skolan i Småland som jag är nu. Hoppas jag kommer in så jag slipper all jävla skit som Sundsvall och människor innebär. Plus att jag kommer närmare Amanda och Jennie, vilket kommer bli såå fuckin awesome! Nej, i veckan ska jag ägna en massa av min fritid till att kolla upp krav, bidrag, tillvägagångar och allt vad det är för att man ska kunna dra dit ner. Can't wait!

Annars så har jag varit duktig och pluggat samhälle ikväll! Det blev en sen middag vid 20.30 och jag satte igång pluggandet med en mätt mage vid 21.00 och tamefan, jag lyckades läsa igenom alla sidor utan att något distraherade mig! Det är alltid något som brukar distrahera mig annars.. Kanske var det tack vare att jag skiter i allt just nu? Det får vara som det är, och det får bli som det blir. Som jag skrev för några dagar sedan om "You're never gonna find it if you're looking for it", så gäller det även här. Jag ska inte ägna tid alls på att grubbla över skiten som dragits upp igen, nu ska jag bara go with the flow och tänka på framtiden. Är det något så kom till mig, för jag kommer inte komma till dig.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen, ska upp strax före sju imorgon! Gonatt på er, allesammans!

Watch me as I wave goodbye.
/From Behind These Walls
RSS 2.0