Jag älskar dig så, som att vara beväpnad.

Yes! Jag gjorde inte bort mig i fredags. Good to know.
Nu ich bin happyclappy again, EHEHE. Okej jag måste sluta vara såhär xD

Annarsss så for jag, Joe, Alexandra, Jocke och Kenneth till Karin idag på lunchen och fikade julfika! Mysigt, oh yes :* Det blev te, mjuk pepparkaka, nå saffransskorpor eller vad det var och pepparkakor. Det gillas :) HAHA Joe åkte sicksack på vägen tid. Tur att vi inte mötte någon bil xD

Kom hem vid halv 5 och sen dess har ingenting hänt typ.
Just ja! Jag håller ju på med en vinjett till veckans tidning (tror det är veckans i alla fall), som ska innehålla djurannonser. Jag var in på photos.com och letade efter djur som man kunde ha med i vinjetten, and guess what I found?! NÄSTAN LIKADAN ÖDLA SOM JAG HADE NÄR JAG VAR MINDRE :'DD AAAWH <3 Jag blev kär på nytt, oh yes! Sjukt sugen jag blev på att införskaffa en sån då.. Blir typ 20-30 cm, så det är ju perfa storlek :')Nawww <3
Dock så finns dom nog inte att köpa i Sundsvall, men jag har hittat några hemsidor som säljer sånna! :) Hittade bra priser dessutom. På en sida kostade en 450kr och på en annan fick man ödla+ terrarium och sånt för typ 500kr. Men jag lär ju aldrig få skaffa en för dumme nuttesarna här hemma -.-

I’ma work ya ’til your totally blown.

Idag har jag varit en sväng på stan/skyltis med Anna :)
Det var svinkallt så vi var mest inomhus, haha. Blev inte ens att jag köpte knäck som jag planerade i veckor :( Damn it! Jag hoppas vi för en gångs skull kan göra knäck här hemma lite senare inpå december.

Nu sitter jag här och dunkar musik och är hungrig som faaan. Har varit det ett bra tag dessutom. Någon gång under stanvandringen blev jag det, ehe. YESBOX! Ikväll blir det att slappa och förhoppningsvis lyckas jag lägga mig tidigt. Ahwell, har nog inte så mycket mer att berätta. Just ja! Fick ju tillbaka både kameran och spriten idag, haha. Kingen på dingen. Så jag avslutar med lite bilder dårååå ;)

Äh, det får räcka, vet ju inte ens vilka jag går lägga upp på folket, haha.

With my hands up, you got me now.

Vet ni vad?
Gårkvällen var sjukt awesome! Haha :D Började ju som sagt hemma hos siss med typ två kända ansikten, resten hade jag aldrig sett förut. Men det var najsigt. Blev allsång av bl.a Björn Rosenströms Egon :* Nawww. Fast vissa hade ju läskig musiksmak.. fo sure, haha. Dog liiite. Och det gjorde nog min omgivning också för den delen. Euuhmn ja, sedan var det ju tänkt att dra ner till Momento Palace eller vad det heter, men jag bestämde mig för att dra med några som hette Maria, Marcus och Krille istället. Ja, hem till Maria dårå, haha. Hon/dom hade två chinchillor! Fett coolt :'D Kvällen slutade dock tidigt, halv 3, eftersom jag skulle upp någorlunda tidigt.

Det negativa med kvällen var att jag gjorde bort mig varje gång jag snackade i telefonen, haha. Jag borde kanske inte ta med mig den hädanefter? xD Haha nä men jag hoppas jag överdriver. Får reda upp det imorgon eller något.

Idag då!
Idag klev jag upp "redan" vid 11, slö som in i helvete och sugen på juice. Alla brukar ju vilja trycka i sig kebab eller pizza dagen efter, själv blir jag sviiinsugen på apelsinjuice med fruktkött, HAHA. Sedan gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag ut till Birsta med Anna :) Vi gick mest runt och kollade. Sjuukt mycket folk i'll tell ya! Fyyfan alltså, haha. Och jag var ganska borta fortfarande märkte jag.. och Anna. EHE, hellre det än bakis i alla fall? (a) Vi stannade där tills 17.45 ungefär. Fick med mig två lypsyler, wohow! Vi drog i alla fall hem till mig som vanligt, haha. Och här har vi slappat framför Svampbob-maratonet som MTV haft the whole day and night :') *Kollar fortfarande på det* Lyssnade även på musik och babblade. Det var möjs.

Jaja, bilder från gårdagen kommer så fort jag fått tillbaka kameran! Glömde den hos syrran :/ JUST JA! Jag glömde ju sprit i taxin också, HAHA. Även att taxichauffören ringde idag och sa att han hade tagit hand om det och att jag skulle få det vid tillfälle, nawww. söttigt eller vad? :')
RSS 2.0