I scratch your sweet name right into my skin.

Idag blev jag väckt utav Casper som surrade om att han hade ramlat ihop i badrummet. Det visades sig att han hade svimmat, och Conny som låg i sängen hörde en fet jävla smäll och sprang in. Där låg han spikrak på golvet alldeles stilla. Fan vad läskigt xD Tror han slog huvudet i badkaret också.. Dock så gick det bra :)

Annars så träffade jag Anna en sväng idag. Det var tänkt att vi skulle fota lite bilder vid minneslunden, men innan vi hade kommit dit så var det ju bäcksvart ute. Det var skitfint i alla fall med alla tända ljus! Åh, det var så mysigt. Vi gick en runda där istället och kollade på alla ljus.. Fick lite dåligt samvete att jag inte tände något ljus på farfars grav, men jag hade ju inget ljus att tända :( Gud vad många "ljus" det blev, HAHA. Aja, så hon for hem och vi bestämde att fota imorgon istället. Och ikväll har jag varit hemma med den sjuke Casper och glott på idol. Var även snäll och köpte dricka, chips och dipp till oss, så nu har jag fyra kronor i plånboken.

Och ikväll var ju th med på MTV World Stage!
Jag spelade in det, höhö. Åh, först fick man fjärilar i magen i början när det kom "eld" och sånt. Går inte att förklara, haha. Sedan satt jag bara och tänkte "jaha.." på de två första låtarna, men sen när Automatic kom på blev jag peeepp! Helvete vad bra låten är live! Och sen spelade dom World Behind My Wall och jag dooog. Seriöst. Jag skulle gärna kyssa Bills sångpedagogs fötter alltså. Scheisse. Och jag kunde inte låta bli att grina en skvätt, haha. Och Georg spelade keyboard, awwh :* Och Tom såg grymt mycket säkrare ut på scenen på något vis :'o Och jag som varit orolig för att Bill inte ska kunna ta de höga tonerna som finns i vissa låtar.. Pfft, han klarade ju det galant. Det var underbart att se/höra!


World Behind My Wall (1.56 till slutet, jag dog <3)


Automatic

I say it with love. L.O.V.E

Idag var det hektiskt som fan på praktiken, speciellt på produktionsavdelningen där jag praktiserar. Dock så satt jag bara vid Karin och kollade på när hon la upp alla annonser, bilder och annat som sedan skulle tryckas. Men det var kul att se hur det går till :) Det blev lite strul, och två sidor kraschade så hon fick göra om dom, när det var typ 10 minuter kvar på deadlinen. Alltså, shit.. "Det är så det ska vara på en tidning", helt enkelt. Nej fifan, t.o.m jag fick panik, och då satt jag bara där och kollade på liksom. Man ville gärna hjälpa till, men det går inte att hjälpa till vid sånna tillfällen. Ahwell!

Imorgon är jag ledig, vilket känns sjukt skönt.
Även då jag gillar place't så var jag så svinigt trött idag så jag höll på att ramla ihop där vid skrivbordet, haha. Så ikväll blir det till att mysa med ljus och rostade nötter som jag köpte igår på bion :* Just ja, bion! Var ju som sagt på MJ's This Is It. När vi kom dit kom vi ju knappt in i entrén. Typ hela Sundsvall verkade ha sett den tidigare visningen, för vi stod fan i dörren och väntade hur länge som helst på att få komma in. Sen när vi väl kom fram till biokiosken så var det ju världens kö där, så vi drog på OK istället. Aja, filmen var i alla fall både bra och dålig. Dålig kan jag inte säga, men det blev lite kaka på kaka. Men i helhet gillade jag den! Man fick ju några härliga skrattattacker, vilket känns bra. Det var inte en typisk sorlig film där man skulle sitta och grina som ett as, det var mer.. värme på något vis :* Bästa scenerna var ju ändå när han snackade om hörsnäckan och när han åkte den där kranen, haha fyfan vad jag garvade. "I say it with love.. L-O-V-E." Awwwh. Och sjukt kreativ människa alltså! Scheisse.. Alla hans låtframträdanden skulle bli så fett coola.. Ahwell, han fick en varm applåd i slutet av filmen av oss alla som såg på den :') Dock så hade jag gärna velat att alla skulle sjungit med i låtarna som spelades.. Själv satt jag och sjöng lite tyst och kunde inte sitta still riktigt. Inte killen som satt snett framför mig heller. Haha, vi var dom enda peppade xD

Jaja, nog ingen film för dom som inte bryr sig om MJ helt enkelt. Men förstår man hur jäkla duktig människan var så borde man gilla den :)

Like you've never seen him before.

Om en halvtimme bär det av ner till bion där det blir Michael Jackson's This Is It!
Jag hade fan glömt bort att jag och Matilda hade köpt biljetterna, kom på det igårkväll xD
Aja, men det ska bli najsigt :) Åh, gud vad jag längtar tills jag får min cola-i-mugg! Det bästa som finns ju :*

RSS 2.0