We wanted to play, but we had notning left to play for.

Var inne på Fokis blogg nyss och såg att hon lagt upp trailern för den nya Terror på Elm Street! Haha, det är inte förrän nu när jag sett trailern för andra gången som jag fattade att det var en remake på den första TPES- filmen. Jag som började dampa lite lätt första gången jag såg trailern och såg scener som fanns med i den första filmen och tänkte "KOM PÅ NÅGOT EGET OCH SLUTA SNO FRÅN WES!! :@@@". Men ändå, jag är fortfarande besviken över att Englund inte spelar Krueger. Allting blir så fel nu ju! Visst är det najs att dom har med hur allting började (som dom bara typ berättade i de äldre filmerna), men det blir som sagt helt fel när det inte är Englund. Sen blir väl effekterna bättre i denna, men ja.. Okej, jag har sagt det hur många gånger som helst så jag ska inte säga det igen, haha. Men jag kommer garanterat kolla på filmen när den kommer! Who knows, den kanske överraskar?


Några andra skräckfilmer som kommer få en uppföljare och som jag längtar till är dessa;
- Saw 6 (Ni vet väl att serien "Scream Queen" som går på MTV handlar om att några tjejer tävlar om att få en roll i Saw?)
- The Ring 3
- Wrong Turn 3
- Cabin Fever 2
- The Grudge 3
- Jeepers Creepers 3
- H2: Halloween 2
- Freddy VS Jason 2

Nimm mir mein Herz, nimm mir den Schmerz.

Fysatan vad kallt det var ute! Jag höll fan på att dö om händerna, haha.
På vägen ner fick jag panik för jag var tvungen att gå förbi en massa småungar, så jag ringde papi så jag tänkte på annat medan jag gick förbi dom, HAHAHA. Är det något jag hatar så är det barn. Dom glor jämt, och råkar man få ögonkontakt med någon av dom så ska dom jämt börja prata?! Whata? Tänk om jag var en pedofil? AHAHAHA.. Tog mig i alla fall ner där jag och Matilda drog till Kitchen Theatré och käkade :) Eller jag åt middag och hon fikade. Det var mys i alla fall :) Efter det drog vi upp till Filmstaden och hämtade ut våra biljetter till Michael Jackson- This is it! En månad före, men skitsamma. Efter det blev det en promenad hem, som var minst lika kall som promenaden ner. Dags att plocka fram den äckliga vinterjackan kanske? Och snart är det nog dags att köpa fula vinterskor också.. Usch, hatar vinterkläder! Allt är så fult och jobbigt att ha på sig..

Nu sitter jag här med filten och ska börja käka på min andra mandarin, samtidigt som jag njuter av th-låtar. Såg Kenzas intervju förut btw! Sjukt duktig, or what?! :D Hon var faktiskt jäkligt bra på engelska, och hon ställde bra frågor (vilket typ ingen lyckas med nu förtiden när det kommer till th), så jag gillar't! :)

- What should a girl do, to impress you, Tom?
Tom: She should let me take her home and sleep with her.
- And what do you do to impress a girl?
Georg:
He sleeps with her..
Tom: Yeah, I sleep with her :)

HAHAHAHAH love it.
Äh, nu ska jag käka mandarin, tända lite ljus och fixa teeee. Det halvsticks i halsen och jag har låtit lite täppt idag (även då jag inte varit täppt i näsan), så jag hoppas att Rebecka inte smittat mig. Och ni vet ju vad dom säger; tre koppar te om dagen minskar risken för cancer! Plus att man tydligen får mindre ont i magen.. speciellt om man dricker det på morgonen, höhö.

Just ja, lyckades ta några sepebilder på håret förut också! Här får ni dom i smått format, mohaha. Syns inte så bra såg jag nu, men ääääh, det får duga for now!

I’ll never know the world behind my wall.

...Nu glömde jag ju vad jag skulle skriva.
Aja, om en halvtimme ska jag börja dra mig mot stan för att träffa Matilda :) Helvetes jävla bajs att det ska blåsa världens orkan bara. Nu kommer ju håret bli psycho.. Finns inget värre när håret förstörs, enligt mig. Vill ni veta en sak? Jag kollar alltid på människors hår. Är det fult är inte människan intressant, HAHAH. Dock så gäller det mestadels killar dårå xD Nä men jag brukar faktiskt kolla på folks hår och får upp en bild i skallen vad den skulle passa bättre i, om det nu inte är så att personen i fråga har det perfekt redan. Äh, fråga mig inte vad jag babblar om, jag vet knappt själv. Det jag ville komma fram till var att håret är viktigast, enligt mig. Medan folk säger "jag kollar på ögonen först" och allt vad som sägs, så kollar jag på håret först.

Äh vad fan håller jag på med? Jag har inte fixat mitt egna hår och jag ska dra om tjugo minuter, this ain't working. Och ja, jag är seg på att skriva inlägg, hahah.

Sist men absolut inte minst; WIHÖÖÖÖÖW, SANDRA KOMMER TILL SUNDSVALL SOOOOOOOON!!!!
RSS 2.0