A bitter taste of today.

Sitter här och sjunger med i Från och med du. Haha alltså.. älskart! Älskar den ännu mer efter vi hade reunion faktiskt då vi dunkade den här och det blev allsång till tusen. Sjukt najs!

Och mötet med den nye läkaren gick kanon.. tror jag, haha. Vet inte om man ska deppa eller vara glad. Kom därifrån i alla fall med det här i vetskap:

1. För lågt blodtryck. Jag ska göra lite rutinprover och se om det är små magsår som kan ha uppstått av medicinen jag äter, eller om det bara är järnbrist. Nog med att jag alltid har haft lågt blodtryck, haha. När jag var liten låg jag fan på 80 så är ju bättre nu med 108 xD

2. Medicinen som jag tog när jag var liten men slutade med kunde ha förhindrat alla besvär jag har. HIIIHIII askul att veta såhär 15 år efteråt. Sen har jag en fundering; vilken jävla läkare lyssnar på en femåring som klagar på att den mår illa av en tablett?? Senila jävlar.

3. Han och en ortoped ska snacka ihop sig och diskutera om man kan operera höfterna och knäna så jag kan gå rakt. Även då jag inte vill lägga mig på ett operationsbord igen så.. det är ju bäst. Så även om en del skriker "NEJ NEJ NEJ" så skriker den andra delen "HOPPAS HOPPAS HOPPAS". Får se vilken del som vinner i slutänden.

Det var nog de största punkterna. Ja just ja, en till var det väl. Jag kan ha en "attack" av det här.. som jag inte kan namnet på. Alltså attacken innan lederna blir stela och det där. En sån kan jag ha nu utan att jag vet om det, haha. Och ja.. jag vet inte om testerna jag skulle få göra kommer visa om det är så eller ej. Men om det är så, då får jag i alla fall använda den där medicinen som jag tog när jag var liten. Den är tydligen det bästa läkemedlet för Reumatism.

Ja det var allt. Nu ska jag gosa med Gizmo ett tag och fundera på om jag ska se Fångarna på fortet eller The Heirloom.

You got me at the first eye contact.

Igår tog jag och siss oss en tripp ut till Birsta city i hopp om att hitta en present till Robbin.
Vi hittade något som vi ville ha själva, i alla fall jag- fia med hutt. Hahaha så får inte jag det när jag fyller år så ska jag fan sno hans :D Jag köpte även två paket te. Blev självfallet Farbror August! Sen blev det även blåbär som också är nommie. Sedan drog vi en middag på Max innan vi avslutade vår utflykt med Ica Maxi eller vad det nu heter. Träffade på Angelica där så snackade en stund med henne :) Blev i alla fall att jag köpte nå moussebakelser till oss två, haha. Så vi drog hem till moi och åt den och slog in Robbins paket. Sen drog hon hem och jag slog på filmen Sisters. Den var inte mycket att hurra för. Sen hände det inte så mycket mer.

Och idag fyller både Robbin och Malin år! GRATTIS PÅ ER!! :D<3
Dock så blir det inte till att fira någon utav dom. Malin är ju på ön och sen olika saker inom familjen som gör så vi inte kan fira Robbin idag så det blir en annan dag i veckan. Nu är jag på praktiken och slutar om ca 35 minuter då jag ska på sjukhuset och träffa min nya läkare. Ska väl bli intressant.. Får hoppas jag hinner trycka i mig lunch innan, fysatan vad magen kurrar!

Ska skicka några annonser på korr och liknande innan det är dags att "packa hem och fara ihop" som Jocke så fint brukar säga.

You looked me in the eyes and I almost died deep inside.

Igår hade jag tur, fick sluta redan klockan 11 istället för 13!
Det hade blivit något cp med tidningen och de skulle ha möte och vandra runt på stan och yadiyada, men jag behövde inte vara med på det. Så jag åkte hem och vilade i flera timmar. Jag drömde en läskig dröm också. Orkar inte berätta så detaljerat, men mina tänder var cp och ihåliga och jag skulle få dra ut varenda en. Tack och lov vaknade jag och då kände jag om tänderna var normala, haha. Senare kom Anna hit! Vi drog självfallet på affären och sedan gjorde vi det vanliga- film (Favoriten Bert denna gång!), lyssnade på musik och flummade.

Och idag har jag sovit, slappat och ikväll kom Angelika! Vi drog också på affären, haha. Jag skulle egentligen inte handla något meeen det blev att vi köpte både chips och choklad. Not good. Sedan drog vi till moi där vi cpade oss som vanligt, haha. Lyssnade på sjuk musik, bra musik, dansade fula danser gjorde konstiga quiz och.. garvade. Jag gillar Anna och Angelika, man gör så fula saker med dom, haha :D Vi är sjuka.

Jaa. Det var la allt. Ska väl stänga av skiten snart och kolla på tvn eller något. Hejdå.
RSS 2.0