This is going to be awesome!

"What I can do is upload it to my site, I'll send you a link to order it. I will upload it tonight and email you when it's up. It will be up tonight or in the morning for sure.  This is perfect.  Thank you so much, you will love this hoodie."


Åååh, jag är så exalterad!
Håller på att snacka igenom en specialbeställning på en hoodie av Andrew Hanson som jag beställde en annan hoodie ifrån förrförra året :'D Ni som känner mig vet vilken jag menar, den svarta med tre döskallar på. Men den här.. den kommer vara unik! Kommer vara en Bert/The Used-hoodie som jag kommer vara helt ensam om, i alla fall i Europa. I'm sooo excited!

-

"förstår inte hur du kan lyssna på bra musik ibland sen liksom sänka sig till (näst) lägsta nivån"

Hahahaha, Kent ÄR bra musik Martin, så det så ,,

Don't fight fate.

Var en sväng på stan med Matilda på dagen.
Sjuukt längesen man såg henne! Vi tog en fika och kollade runt lite i affärerna ett tag :)

Och kvällen har spenderats med Anna!
Vi tog oss en tripp ner till stan för thaimat (hahaha kan verkligen inte sluta!!). Satte oss vid GA skolan och åt, haha. Var faktiskt mysigt där ju. När vi var klara så gjorde vi pumpor av våra matlådor också. Så sexiga. Dock så failade man ganska rejält, haha.


Hahaha, min fick ögonen upp och ned (y)


Hahaha, Annas blev ashappy xD


Mitt i måltiden gick Annas gaffel sönder.. Det var fail. Fattar inte varför besticken ska vara så jävla klena?

Sedan tog vi en promenad tillbaka till Skönsmon. Var hem en snabbis och fick då höra att vi köpt en stuga, haha wtf?! Vadå impulsivt. Aja, blir ju najsigt för hundarna att få vara ute :) Sedan så drog vi ut igen. Drog till ett ställe (orkar inte förklara vart) som vi tycker är mysigt och fint att vara på när solen går ner. Så vi satt där och åt chokladbollar och fotade himmelen. Möjs :D

Orkar inte ladda upp bilderna från systemkameran (nog med att det var Anna som fotade med den), men här får ni några från kompaktkameran i alla fall!

RSS 2.0