i'm gonna find lies sick twisted strange kind.

Jag är seg när det kommer till det här med "Dagens ämne", men anledningen är att jag inte har bilder till nästa ämne. Eller har skakat fram en av två bilder. Vettefan varför jag inte har en endaste bild.. Är fan läskigt.

Snart blir det sängen och "peppa" inför morgondagens 12-timmarspass!
Bara jag kan stänga av Thousand Foot Krutch. Och dissa dig..

I-O-U

Tjena tjena tja!
Helgen har gått med en väldans fart och för en gångs skull har jag varit upptagen så gott som hela tiden.

I fredags hade vi på jobbet miljöutbildning på Scandic. Det var faktiskt riktigt intressant! Kom hem runt 12, käkade lunch osv och efter ett tag kom Anna. Vi fixade med våra bildböcker och chillade. Sedan beställde vi thaimat, kollade på film och hade det allmänt mysigt.

I lördags sov jag till 14.45, hähä.
Sedan velade jag i någon timme om jag skulle dra på fest eller inte. Kändes skumt när man inte kände killen som hade den, haha. Meen efter lite snack med siss så bestämde jag mig för att gå. Så det var bara att göra sig klar. Drog sedan till siss där jag, hon och Ida hade en liten förfest innan vi drog till Bydalen för den riktiga festen. Alltså.. galet mycket folk xD Var inte så många man kände men något känt ansikte träffade man på i alla fall :)

Och idag så var jag på Julskyltningen med Anna.
Det var cpkallt så vi höll oss mest inomhus. Hyrde film och köpte knäck :D
Sen när vi var på H&M så luktade det skitkonstigt och jag kommenterade att brandlarmet skulle starta. Sedan drog vi upp på övervåningen men vände ganska snabbt igen. När vi precis kommit ner med hissen så börjar fan brandlarmet tjuta ;o Haha. Så ja, det var bara att utrymma. Vi blev ganska irriterad på att alla fick sån jävulsk panik. Liksom, lugn?! Ni är på entréplan, det finns flera miljoner utgångar, ni ser varken eld eller rök.. NI KOMMER UT! Hahaha. Jag hade dock fått panik om vi var på övervåningen, men det är en annan femma (a) Aja, sedan drog vi hem till mig där vi käkade och kollade på Eva&Adam, haha <3 Nostalgi ftw :D Och nu gör jag ingenting. Lyssnar på musik tööjp. Det var la allt!

RSS 2.0