Suffocate in the mess you're making.

De senaste dagarna har jag varit riktigt död. Eller ja, inte bildligt talat men det fattar ni väl, haha. I onsdags jobbade jag 13 timmar sträck. Jag har ju fått nya arbetstider som satt i rullning denna vecka och på onsdagar är arbetstiderna 8-19. Dock får jag lägga till två timmar eftersom jag kommer vara borta en fredag i november. Så onsdagarna som är före resan kommer jag jobba 13 timmar så jag tjänar in arbetsdagen och slipper förlora pengar. Förmiddagar går alltid segast. När klockan var 10 trodde jag att jag aldrig skulle palla den långa dagen, men när klockan närmade sig 15-16 tiden så gick tiden relativt fort! :)

Och igår for jag hem till Rebecka och Renée på kvällen. Det blev tacos tillsammans med Renée då Rebecka jobbade. Vi kollade även på Spöket Casper! Jag chockades hårt när Renée berättade att hon aldrig sett filmen. Jag.. ja, ni fattar, jag bestämde att vi skulle se den omedelbart. Jag hann i alla fall träffa Rebecka ett tag innan det var dags för mig att dra hem :)

Och idag slutar jag 15 istället för 13.. Känns lite trist, men det brukar gå fort efter lunchen så. Efteråt ska jag in till stan och träffa Anna. Jag ska köpa saker till min halloweenutstyrsel och kaanske trosor och/eller bh som jag blev kär i när jag var på stan med Renée i måndags. Och ikväll ska vi + Jessica äntligen se Saw 3D!! Är så helvetes peppad!För övrigt så har jag fått ett smeknamn under veckans gång på SN. Jonas (som jag för övrigt funderar på att börja kalla Jonkan så vi matchar) kallar mig för Wonkan varje gång vi snackar, haha.

Nu spelar jag och Joe låten Veronica av Cornelis, haha. Han och Jocke har en tendens att sjunga den några gånger i veckan så nu var man ju tvungen att lyssna. Föredrar Joe's version faktiskt, Cornelis sjunger ju så seeegt.

Jag tänker på dig.. ibland.

Idag har jag haft en mysig kväll på stan med Renée!
Började med middag på Norrmalms Wok (jag är inte stammis där, nejnej). Asgott som vanligt :'D Satt där och snackade ett tag innan vi begav oss ner och kikade i några affärer innan det stängde. Jag fick med mig två bhar och ett par trosor! Asfinaaa :'D haha. När affärerna stängde så drog vi till Waynes för en fika som avslutning. Blev varm choklad och macaronas. Jag vet fan inte om jag tycker macaronas är äckliga eller goda.. de är sjuukt söta men sen.. ja, jag vettefan.

Hahaha sen berättade Renée roliga saker från då vi var ut.
Eller roliga.. mest pinsamma och taskiga från min sida. Det hade kommit fram en kille och sagt "HEEJ VERONICA! :D Minns du mig? Vi lekte när vi var små!" och när jag sa nej så presenterade han sig därav jag svarade med "alltså jag är för full för att komma ihåg dig just nu..". HAHAHAHA, fyfan vad jag dog när hon berättade det. Stackarn xD Sen när vi var på Max så sa Rebecka "Där är han ju! Nu får du be om ursäkt och fråga vem han är!", så hon gick fram till honom men sen var det någon annan, HAHAHA. Ååååh, askul :'D En sak som var mindre roligt var att jag gick runt med massa tvål på ryggen då jag tydligen hade tryckt mig mot tvålpumpen. Jag minns dock att jag gick runt och sa att jag hade tvål på ryggen, men jag minns inte hur det kom dit xD Men nu vet jag! Haha.

Ahwell, nu blir det musik innan det är dags för sängen! Känns som att det är det enda jag gör nu för tiden.. Sover. Och jobbar.
RSS 2.0