This is Halloween, everybody make a scene.

I lördags var det Halloweenfest i "Kenneths party palace", som villan så fint fått namnet till.
Dagen började dock med att Anna kom hit vid halv ett-tiden och hon började med sin förvandling till zombie på direkten. Vi var inte klara förrän då vi skulle åka, halv sju. Dock så var min utklädnad inte alls invecklad så jag kunde ta det lugnt med pauser lite då och då medan Anna fick ta en matpaus bara. Sedan drog vi då till festen där det var trevligt folk som vanligt. Sjukt roligt att alla verkligen gick in för att klä ut sig. Kenneth, Camilla, Robin och Micke vad utklädda till Teletubbies, haha. Så sjukt snyggt :') Sen kunde man hitta Liemannen, En banan (B1), snövit, Magnus Uggla, Sweeney Todd, Rockstjärna. ja, för att nämna några utklädnader. Senare var det dags för krogen och då splittrades vi. Jag och Anna drog till Allstar dit några andra kom lite senare. Jag blev dock sjukt trött och opepp så jag drog därifrån strax före två.

Nu har jag ju lagt upp bilderna på fb redan så istället får ni en bild där man kan se lite utav min klänning!

Let's rearrange, I wish you were a stranger I could disengage.

Älskar låten och texten är grym :*Try to pretend that I never even knew your name
'cause everything you are disgusts me
Too bad I can't turn back time so I wouldn't be here
What I'd give for you to disappear

I confess that I brought this all on myself.

Idag var det en sorlig dag på utbildningen. Både Karin och Rakel hade sin sista dag :( Så sjukt fantastiska människor och Rakel är fan den skönaste äldre människan jag mött, utan att överdriva. Vet inte hur många gånger man brustit ut i asgarv tack vare henne. Som Agnetha, läraren, sa idag; "Vad är din hjärna gjord av egentligen?". Kommer sakna dom båda. 

I övrigt så var det en trevlig dag på skolan som vanligt. Blev tårta och en massa kakor och bullar som fredags/avslutningsfika. Nu på kvällen så har jag bara slappat här hemma, vilket har varit skönt för en gångs skull. Fick två förfrågningar om någon slags utgång ikväll men tackade nej till båda. Istället så har jag suttit och kollat på videos om halloweensminkningar. Hittade en tjej som gjorde sjukt bra vampyrsminkningar så jag gav mig på att testa något liknande. Inte för att jag ska vara vampyr imorgon men kan kan ju sno idén lite! Det jobbiga var att jag inte kunde bestämma mig om resultatet var bu eller bä och jag hade ingen att fråga heller, haha. Oh well. Ska nog göra sminkningen imorgon så får Anna säga om jag ska köra på det eller om jag ska hitta på något annat. Har även kollat på Halloween från 2010 med Casper och målat naglarna blodröda (äälskar färgen). 

Snart blir det nog sängen. Blir tidig uppstigning imorgon då Anna ska komma vid tolv så vi kan fixa oss till festen. Hoppas resultaten blir bra! :D

Jaaaa, men det var la allt.
RSS 2.0