I felt the darkness as it tried to pull me down.

Min hjärna har blivit bättre sedan jag slutade med Kortison, men min kropp har så gott som gett upp. Bara jag rör på fötterna så gör dom ont, ställer jag mig upp värker det i hela benen, att gå är världens pina och jag kan knappt vrida mig i sängen på nätterna. Vilket fuck life..

Förutom det så rullar dagarna på. I lördags var jag och Anna ut och fotade. Vi (eller hon rättare sagt) blodade ner sig och jag gav även tillåtelse att hon skulle bloda ner min studentklänning. Efter fotandet drog vi hem till mig där vi beställde hem mat (inte thai!) och sedan tog vi en promenad ner till Filmstaden för bio med Jessica. Vi såg på Conan the Barbarian. Den var helt okej! Efteråt tog sig jag och Anna en promenad hem till henne där vi chillade med onyttigheter. I söndags hann jag bara komma hem innan Emelie hälsade på en sväng. Kände mig dock sjukt osocial tack vare att kroppen var helt fucked. Men det var trevligt att hon kom :) Och idag var det praktik på förmiddagen och sedan möte med läraren jag ska ha på utbildningen. Efteråt drog jag in till stan och mötte upp Renée. När vi var på H&M träffade vi på Annica, en vän till Renée, och vi bestämde oss för att fika tillsammans. Väldigt trevlig tjej! Efter fikat gick jag och Renée runt i affärerna och jag fick fan med mig tre saker hem! Wohoow. En klänning, en stickad lång tröja (alltså.. jag hatar stickade plagg så fråga mig inte varför jag köpte den) och en bh. Just ja, köpte en mascara också. Senare mötte vi upp Rebecka och då drog vi på donken. Trevlig kväll var det :)

Det var nog allt.

Du stal min blick.

Vad heter du: Veronica
Ålder: 21
Vad gör du: Sitter på praktiken och väntar på att klockan ska bli 13.10 då jag ska iväg på ett möte.
Vad längtar du till: 21 oktober- Göteborg, Jennie, A day to remember, Anna, borta.
Vad händer i helgen: Ingenting planerat so far.
Senaste hånglet: Jonas.
Hände något mer: Ja.
Vad har du på dig: Tights och en lång tröja.
Favoritöl: Gillar inte öl meeen tror det är Piston Head som varit minst vidrig.
Vad blir du glad av: Mina vänner :)
Vad blir du ledsen av: Mina självhatiska tankar.
Vad ska du göra idag: Idag blir det möte på Metropol ang. utbildningen jag börjar på nästa vecka. Sedan blir det stan/fika med Renée och kanske Rebecka!
Favoritsnabbmatställe: Den där thaivagnen på Fisktorget.
Vilken låt lyssnar du på nu: Någon på radion som jag aldrig hört förut. (en låt med Gym Class Hero sa dom nyss, hähä)
Vad dansar du till: Jag dansar aldrig, men studsar runt till typ.. allt.
Vem saknar du: Malin och Sandra. Sedan saknar jag konversationerna med Amanda och Martin.
Bästa Hang-outet: Ingen aning faktiskt.
Något någon inte vet om dig: Jag hör nästan aldrig personens namn om jag hälsar på någon eller när jag ska prata i telefon för jag är så nervös.. och döv.

HUR

Svarar du i telefonen: "Eluu" eller "Veronica".
Gör du när du är kär i fel person: Jag gillar alltid fel person.. Vad gör jag? Ingenting. Dagdrömmer, haha.
Tycker du om gul-bil-leken: Hatar den. Så sjukt töntig.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Euh, vet inte. Tror 150 kr i alla fall ;o
Mycket är klockan: 12.20
Hur många kontakter har du på msn: 73
Spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus med filmer.

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Sandra. "Haha underbart :D ha det fint nu :D puss"
Pratar du med på msn just nu? Är inte inloggad.
Ringde dig senast? Renée.
Pussade dig senast? Tror det var Jonas.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha! Vettefan.
Saknar du mest just nu? Anna. Det låter väl lite sjukt då vi ses och hörs, men saknar när vi träffades asofta. Men ja, blir ju så när man blir äldre xD
Ska du träffa imorgon? Ingen aning. Bosse, Anders och Niklas i alla fall.
Sov du med senast? Anna.
Festade du med senast? Lindblommarna, Anna, två vänner till Rebecka och Krille. Eller festade och festade.. drack xD
Vem fick du senast sms av? Renée.

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Nej.
Gråtit en hel natt: Njäe.
Druckit så du spytt: Ja.
Åkt vattenskidor: Nej.
Åkt rullstol: Ja.
Gjort en bakåtkullerbytta: Nej.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja.
Haft träningsvärk: Nej, tror inte det.
Önskat att du var det andra könet: Ja.
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej.

Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.

I tisdags for jag och mami ner till Lund över dagen. Hade inte varit där på tio år ungefär så det var spännande och roligt. Kunde inte bestämma mig denna gång heller om jag är flygrädd eller inte. Eller jag är flygrädd samtidigt som jag älskar det. Man är verkligen hjälplös där uppe och kan inte påverka någonting. Det är läskigt att inte kunna ha kontrollen, samtidigt som det är spännande. Jag har alltid haft inställningen "dör man så dör man", så man får en liten kick av att låta en maskin och en enda människa ha kontrollen. Jaja, det var inte det här som inlägget skulle handla om. När taxin åkte fram och stannade vid entrén så blev vi paff, kände inte igen oss alls.

Mamma: Men.. här är det väl inte?
Taxichauffören: Joo, ni går in där och sedan höger och sedan vänster, då hamnar ni vid den stora entrén.
Mamma: Men vi har aldrig blivit avsläppta här förut?
Taxichauffören: De byggde om andra ingången till en helikopterplatta 2003..

Haha, dog lite :')
I alla fall så gick vi in och letade upp där vi skulle träffa ortopeden och efter det drog vi ner till stan en snabbis. Hann inte göra så mycket innan vi drog tillbaka och käkade thaimat i "Rosa Kiosken" som vi alltid gick till förr. Sjukt roligt att känna igen sig både inne i stan och att kiosken fortfarande fanns kvar. Sedan gick vi tillbaka till sjukhuset och när vi gick in i entrén så stötte vi på Daniel och hans mamma. Alltså, sjuuukt! Har inte träffat dom på tio år ungefär, haha. Han har i alla fall också Reumatism så vi hängde mycket med varandra förr, så det var roligt :)

Mötet med Urban (ortopeden) gick kanoners! Nu när jag är äldre så insåg jag att han är sjukt skön och väldigt professionell. Jag behövde bara sträcka på benen och han visste precis vad han behövde göra. Mina chanser till att bli rakare och rörligare var i alla fall mycket goda! :D Så jag är sjukt pepp. Det enda som var ovisst var mitt vänstra knä. Tydligen så har mitt bakben skjutits upp mot knäleden eller vad det var, men det lät som att det var vanligt för sjukdomen och att han nog skulle kunna ordna det. Eftersom han är tvungen att specialbeställa protesdelarna från Norge och USA så dom passar just mig så kommer det ta några månader innan första operationen äger rum, så troligast efter julhelgerna och allt blir det av.

Trodde aldrig jag skulle bli såhär pepp på operationer, haha. Men bra att jag väntat tills nu för nu är jag där mentalt, vilket man verkligen måste om det ska lyckas. Hoppas tiden går fort! :D
RSS 2.0