All those fairytales are full of shit.

Då var ännu en vecka avklarat och nu är det bara fem dagar kvar till Kent!! <3
Den här veckan har jag haft saker att göra hela tiden, förutom igår och idag.

I måndags blev det jobb en sväng och sedan mötte jag upp Angelika på stan. Vi tog en fika på Innergården och gick på Clas Ohlson innan vi tog oss en promenad hem till Angelika. Minns inte riktigt vad vi gjorde mer än att vi åt middag och skar upp en vattenmelon. Sedan packade vi ihop oss i hennes bil och brummade iväg till Sidsjön där vi tog oss ett varv. Sedan blev det melonätande innan vi drog hem till henne igen. Där slappade vi bara ett tag tills jag drog hem. 

I tisdags var jag ledig. Då blev det ännu en dag vid Sidsjön, denna gång med Angelika, Wille och Glenn. Började med att jag, Angelika och Wille for upp dit och Angelika badade. Sedan när Glenn kom så grillade vi. Som avslut tog sig Angelika och Glenn sig ett dopp. Jag, Angelika och Wille drog hem till Angelika där vi bara satt i soffan och snackade ett tag.

I onsdags blev det jobb igen. Efter jobbet blev det hem en sväng innan jag drog ner till stan och mötte upp Anna. Vi var där en snabbis bara innan vi drog till Skönsberg. Stannade till på Willys och köpte massa frukt. Sedan blev det filmkväll och thaimat. 

I torsdags var jag ledig och då träffade jag Anna en sväng.
Vi drog till Eclair och köpte gofika som vi åt framför en Hitler-dokumentär som vi hade hyrt. Senare på kvällen hände det inte så mycket vad jag vet.

I fredags var jag också ledig. Sov lääänge. På kvällen blev det Svampbobmaraton hemma hos Angelika med trevligt folk. Kollade på hela första säsongen. Kom hem vid åtta på morgonen på lördagen och då blev det att sova lite. Var ensam hemma i några timmar så då blev det till att dunka musik för fulla muggar. På kvällen kollade jag på sjukaste filmen jag någonsin sett, August Underground's Mordum. Väldigt sjuk, allt jag har att säga.

Och idag har typ ingenting hänt. Avslutar med några bilder från veckan.


Sjukt god för att vara glass!

Dantepanteee!

I'm running away to stop all the pain.

1. Bästa frukosten?
Det är sådant som man aldrig orkar/har tid till att göra hemma. Men jag ääälskar kokt ägg så det är fan det enda som krävs för att det ska bli den bästa frukosten typ. Jag älskar hotellfrukost (vem gör inte det?) där man kan äta fil med olika nötter, müsli, kokt ägg, te, bacon och goda mackor. Är jag hemma så hatar jag frukost dock då jag inte kan äta precis när jag vaknat, haha.

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
Den här frågan är glasklar- aldrig få ta ett glas vin igen. Jag hatar vin!

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Helt klart svart!

4. Bästa uppfinningen?
Oj, det finns så sjukt mycket. Nu är jag tråkig och skriver mobilen. Den har ju fan allt. Man kan ringa, smsa, fota, gå in på hemsidor, lyssna på musik.. allt!

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
Hmnn.. det är nog att "kasta" människor. Spelar ingen roll vad de har gjort, man vill inte utesluta dom helt. Har lyckats med det en gång i mitt liv tror jag och det var ganska nyligen.

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.
Haha, jag som aldrig någonsin vill ha barn. Men har sedan jag var liten gillat namnet Wilma, så får väl säga det då.

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?
Vet ingenting om Kuala Lumpur så har ingen aning, haha.

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?
Har inte besökt så många städer/länder så det är svårt att svara på. Dock, som alla vet, så ligger Göteborg starkt om hjärtat.

9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?
Alltsååå.. Vad menas med detta? Tv-tv eller att man inte ens får kolla på filmer? Jag har absolut ingen aning i så fall! Film och musik är det som jag har störst intresse för, skulle ta en evighet för mig att välja. Gäller det bara tvprogram och det som visas på tvn så hade jag lätt valt bort tvn dock.

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?
Jag suger fan på alla sällskapsspel.

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?
Oj, det är massor det! T.ex. dagisfröken och/eller lärare. Hatar barn så groteskt mycket så ja.. Näe fyfan.

RSS 2.0