Staden

Tjobre fodobre!
Idag har jag gått runt på stan med siss i jakt efter ett kap, men det var bara hon som kom hem med en massa påsar och nya kläder. Fast jag hittade faktiskt en bh och ett par trosor! :D Yey på det liksom. Så här ser dom ut:

BH, h&m- 129,50 kr
Trosor, h&m- 69,50 kr


Taskig bild, de är mycket finare i verkligheten. Uhmn.. Vad kan jag berätta mer? Jo, nu har i alla fall mami och Conny kommit hem från Uppsala så nu är hundarna back in track igen med att springa runt och leker med varandra :) Jag tycker det är så konstigt, speciellt med Gizze.. Så fort mami inte är hemma så lägger han sig vid ytterdörren med huvudet i en av mamis skor, och väntar på henne. Det spelar ingen roll när hon kommer hem, han ligger där konstant. Man får tvinga upp honom till övervåningen för att äta, och han får i sig typ 3 kulor o_O Sen springer han ner och lägger sig igen. Han är verkligen inte den skällande, skuttande vovven som han brukar vara när mami är borta. Eftersom man är van vid hans beteende när det kommer till att mami åker iväg så har jag börjat lagt min vita fluffkudde ute i hallen så han kan ligga på den (tycker det ser så obekvämt ut när han ligger på kalla golvet och vet att han kommer ligga där i två dagar). Men som sagt så har de kommit hem! :)

Ujujuj, tryckte nyss i mig lite tacos, sjukt hungrig jag var! Haha, även att jag åt tacos med Malin igår (a) Aja, det är gött'ä! Nu ska jag försöka städa bordet (vet inte vart jag ska lägga kittet) så det blir lite snyggt och rent här i rummet. Sedan blir det väl att glo på en dvd eller något i den stilen :) Jag kanske uppdaterar lite senare! BAII <3
RSS 2.0