Give up your heart left broken and let that mistake pass on.

Det händer inte så mycket som är värt att skriva om nu för tiden. Den här sommaren är kass. Sämst väder och då känns det som att ingen vill hitta på något roligt. Oh well, hade ju det awesome förra året så får helt enkelt se den här sommaren som ett slags payback, haha. Ska snart ha det underbart i bästa Göteborg med bästa Anna och bästa Jennie, så får peppa för det! :D Får hoppas att vädret är med oss under den helgen i alla fall. 

Annars så har det inte hänt så mycket denna helg.
Anna kom och hämtade upp mig på jobbet i fredags och då gick vi runt på stan ett tag. Handlade Subway och massa gott till kvällen innan vi for till Skönsberg där vi spenderade kvällen med film och chill. I lördags var det tänkt att det skulle bli fest men den ställdes in, så istället blev det myskväll med bror. Vi gjorde skitgod milkshake och kollade på Död Snö. Sedan kom mami hem och då blev det någon svensk kriminalfilm.

Måste även notera att musik blir så sjuuuukt mycket bättre sent på natten.
Började gråta natten mot lördagen för att musiken var så bra, hahahah :') 

Fick även ännu mer finnar bara för att jag drack milkshake. Jäkla mjölkproteiner.
Har i alla fall hittat en sjukt god blåbärsyoghurt som är fri från laktos och mjölkproteiner! <3
SÅ GOD. Från Alpro Soya :')))

Oh wellllll.. I kväll var det tänkt att det skulle bli film med Kristoffer meeen verkar ju som att det är skitväder så vi skulle ta det i morgon istället. Så nu blir det till att dunka asbra musik så som Linkin Park's nya album medan man är ensam hemma :D Och äta jordgubbar!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0