Valborggg

Tjenare tjenare, alles gut?
jag har det toppen i alla fall! Solen skiner, jag har ett hulahula-halsband här bredvid mig och snart får vi looov. Mys! Slutar om ungefär en halvtimme och efter det blir det raka vägen hem och börja fixa mig. Ska dra iväg till Rebecka redan vid 17.45, ska käka där :)

Egentligen borde jag hjälpa Malin med vårat reportage, men jag orkar fan inteee :( Men jo, jag ska fan göra det alldeles strax! 

Och angående det jag skrev igår, dissa det. Jag var allmänt less och bitterheten bubblade fram för minsta lilla. Allt man skriver/säger tas så jäkla seriöst, så jag får väl försöka se till att inte skriva någonting som folk kan reagera på. Alltså, reagera negativt på.. I alla fall så ville jag inte starta någon slags konflikt med någon, jag ville bara skriva av mig litegrann. Men jag får nog hitta någon annanstans där jag kan skriva av mig helt enkelt :)

Nej nu ska jag ta och hjälpa Malin med reportaget! Hörs kaaanske senare, om jag hinner uppdatera innan jag drar iväg.

You're in my dreams, it makes you real.
/Renegade Five

Missförstånd

Missförstånd missförstånd, som vanligt.
Jag får förklara mig, när jag har modet till det.
I alla fall så rör inte "hemligheten" någon, utan det handlar bara om mig. Så alla vet, så ingen tar åt sig eller tror att det riktas mot en person. Men det andra inlägget handlar om att jag fick en kommentar som jag tog illa upp av, för något år sedan. Jag var så jäkla osäker på den tiden, och brydde mig enormt mycket om vad folk tyckte och tänkte. Dock så är det ingenting som jag skulle ta åt mig av idag. Jag tycker bara att man inte ska behöva höra det från en som stod en så nära..

I wont loose my faith cause I'm on my way, and tonight
is the night I need you here to save my soul.
/Renegade Five

Farewell

Hahah ojojoj, var inne på min första blogg alldeles nyss, och vad hittade jag? Jo, min "hemlighet". Jahapp, den var tydligen inte så jäkla hemlig med andra ord. För tydligen så vågade jag skriva det rätt ut där? Det skulle jag inte göra nu idag, tror jag. Alltså, jag skulle ju våga det. Men jag vet hur mycket folk snackar, även om de inte vet ett skit, så det är väl lika bra att inte ta upp det igen. Dock så skulle det vara bra på ett sätt.. Fast nej, inget jag kommer ta upp nu i alla fall! Ni får leta upp min gamla blogg för att veta helt enkelt! Dock så läste jag ett annat inlägg som jag hade skrivit, och jag vet exakt till vilken person det var riktat till, och jag tycker exakt likadant idag. Jag minns den exakta meningen som fick mig att skriva det där, och den brukar faktiskt rulla runt i skallen på mig ibland än idag. Varför? Jo, för personen i fråga stod mig så jäkla nära, och så fort man ändrade på sig så var det farewell. Då dög man inte. Så jävla töntigt. Orka bry sig om någons utseende när man känt människan så jävla länge? Herregud, nu blir jag förbannad -,- Hahah, jag vet exakt varför våran relation tog stopp från min sida i alla fall.. Slår vad om att du lägger skulden på mig också av någon anledning. Men så är det väl när man blundar för den korrekta faktan I guess :)

Nej nu ska jag lägga skiten bakom mig igen! Det var då, och nu är nu. Man ska inte blicka bakåt..

I can here your breath so far away from me.
/Renegade Five
RSS 2.0