Slutet blir så vackert i en oklippt version.

De senaste dagarna har jag spenderat med Anna, vilket jag inte tror chockerar någon vid det här laget. Vi har bara tagit det lugnt. Men idag tog vi oss en promenad ner till stan där vi gick runt ett tag innan det blev en sväng på Arbetsförmedlingen. Efteråt drog vi till Norrmalms Wok för middag och sedan in till stan igen där vi handlade lite. Sällan jag köper trosor?! Men det behöver man ju jämt så vafään. Sedan köpte jag likadana strumpbyxor som jag köpte i fredags efter att dom råkade dras sönder när jag skulle skynda mig till taxin, haha. Äh, skitsnygga såå :'D Två ögonskuggor köpte jag också fan! Ajaa. Åkte sedan hem till mig där vi såg på Mulan som vi hade hyrt :'D Haha barnfilmer <3

Mjaa, det var la allt. Imorgon blir det att röntga benen och eventuellt att träffa en ortoped. Minns inte om det var båda grejerna jag skulle göra. Oh well, det märker man!Och då kommer känslan, den smygande känslan.
Den enda jag inte rår på.
Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den.

My lips going numb.

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Det var najs. Började med Arbetsförmedlingen. Måste säga att min handledare är awesome! Efter en timma var mötet klart och då gick jag till stan där jag mötte upp Rebecka. Gick en runda på diverse affärer och systemet. Fick med mig fyra trosor och ett par skitsnygga strumpbyxor med mig hem. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning inför kvällen och Anna joinade mig. For sedan hem till Rebecka och Renée där det blev lite förkrök. Drog sedan ner på Allstar och sen gick kvällen utför typ. Vid två- halv tre drog jag och Anna ut och träffade Semlan. Gick på donken och snackade lite. Drog sedan tillbaka in till stan där vi splittrades. Kom fram en kille när jag stod där och väntade på taxin som var allmänt söt när han generat babblade på, haha. Kvällen slutade i alla fall mys när jag bestämde mig för att inte åka hem.

Kom hem vid tolv idag och har inte gjort så mycket sedan dess. Duschat och varit död typ. Ikväll kommer Anna hit och då ska vi ha myskväll.

Need to feel the sickness in you.

Har nu dunkat partymusik i ungefär en timma i hopp om att bli pigg.
Tyvärr så verkar inte min smarta idé gå rakt igenom, sitter här död som en sill fortfarande. Förutom tröttheten så har jag tankar som flyger runt i skallen. Good and bad ones. "Tänk om.." och "Varför.." blandas med "Whatever" och "PEPPEEE!". Jag tänker nu dissa tröttheten och de två första tankarna, sikta in mig på att ha en awesome dag och kväll med mina favoriter, och ha den sistnämnde tanken rullandes i skallen. Nu höjer jag musiken ett snäpp till och peppa!
RSS 2.0