I hate you for the way you smile when you look at me.

 

Älskar när folk skickar asbra låtar till en! <3
Jag brukar ju typ aldrig gilla när det är tjejer som sjunger men fuck vad bra denna kvinna är.

No one will stand in the way of your bastard parade.

Har haft en jättebra vecka med en jättejättebra helg!
Malin är ju som sagt här på besök, så jag och Angelika har umgåtts med henne. Vi har kollat på filmer och snackat. I torsdags var vi och Wille hos Angelika en sista gång innan Angelika drog på språkkurs i England nu i helgen. Har självfallet umgåtts med Anna också! 

I lördags blev det utgång som var den roligaste på länge.
Började med förfest hemma hos Anna och Manne. Det var vi tre, Marcus, Malin och Isabelle (en vän till Anna som också är på besök i Sundsvall då hon flyttat utomlands). Senare for vi ner till Allstar där man träffade på massa kända ansikten. Var sjukt roligt. Tyckte att jag tog det lugnt men tydligen inte, haha. Var i alla fall där till stängning.  Gårdagen var dock väldigt jobbig. Tror att jag hade en blandning mellan bakis och hjärnskakning för fyfan vad jobbigt allting var. Kunde knappt sitta upp utan att må illa eller vara förvirrad typ. Och ja, hjärnskakningen (om jag nu fick det) blev till då sovsällskapet ramlade ur sängen och drog med sig mig så jag slog huvudet i min byrå, hahahah. Låg och garvade på golvet hur länge som helst, så fult. Har även ont i ryggen och ena axeln. Vettefan hur ryggen ser ut men har i alla fall ett blåmärke på axeln. Tur att man var onykter så man inte märkte hur ont man fick, haha. 

Ja men jag bjuder på bilder sedan lördagen som avslut.

A shadow beneath your smile, something hidden deep inside.

Sitter här och dricker te och väntar på bättre tider.
Till halv tio närmare bestämt då jag ska iväg. Vettefan vad jag ska göra tills dess. Kommit fram till att jag är sjukt mycket piggare om jag sovit ett fåtal timmar på natten så.. Att somna om igen ett tag vore nog ingen bra idé. Oh well, får väl ta mig några koppar till! 

Idag är jag ledig från jobbet. Ska istället till Arbetsförmedlingen och diskutera lite. Har inte skrivit det men jag ska sluta på Que Media om någon vecka! Chefen skulle återgå till att köra själv (han var ju egenföretagare först) då han gått i back när han har anställt folk osv. Så ja, nu blir det till att leta nytt! Jag är, tråkigt nog, ganska lättad. Jag mådde verkligen inte bra där och funderade själv på att säga upp mig. Tänkte dock att jag inte kunde göra det då jag bara jobbat som anställd i ett halvår. Få nu inte för er att jag inte gillade personerna, för det gjorde jag. Det var självaste arbetsuppgifterna och förvirringar osv som jag inte pallade i längden. Jag hoppas i alla fall att det ordnar sig för Bosse och Que Media! 

Frågan är nu.. Vad fan ska man hitta på nu?
Kommer inte på ett piss som jag vill jobba med, haha. Åååh, så sjukt jobbigt. Än vad jag gör så blir jag less redan två veckor senare ungefär. Oh well, jag har i alla fall en riktigt bra SIUS-konsulent på Afm så det ordnar sig nog!

Nej nu ska jag ta och göra i ordning en ny kopp te :)
RSS 2.0