Under construction.

Jag är en sån person som lätt blir uttråkad. På livet alltså. Och det är inte alls bra, då jag brukar försätta mig i så konstiga och miserabla situationer. Jag går in för saker "just for fun", och sedan är man tillbaka till det där-Velandet, överanalyseringen och förhoppningen. Gång på gång. Varför är jag sån? Varför kan jag inte bara nöja mig med tillvaron, acceptera hur situationer kommer sluta och helt enkelt bara strunta i det? För hur kul är det, egentligen? Inte alls. Jag slipper helst dessa överanalyseringar. Men ändå kan jag inte sluta. Jag sitter här och har byggt upp en del av livet, och det senaste året har jag mått sjukt jävla bra i sin helhet, och ändå sitter jag här och väntar på att något ska hända. Rastlöshet. Rastlöshet som eskalerar i att jag tar dåliga beslut. Jag kan börja dryga runt för att sedan falla för mitt egna drygeri. I slutänden så bränner jag bara mig själv. Fast det är väl egentligen "bra", hade väl varit värre om det var någon annan som gjorde det. Det är jag som har kontrollen, ingen annan. Men jag ska försöka. Har jag lyckats byggt upp så mycket som jag gjort så borde jag kunna fortsätta. Men först ska jag försöka njuta av det jag har just nu.

Night of fire.

Halloj!
Alltså herre min jävla Gud vad jag har varit konstant dödstrött i en vecka nu. 
Förstår inte varför, sover som jag brukar göra och gör samma saker som jag alltid gör, typ. Oh well, lever gör man ju i alla fall!
 
I lördags hade jag äntligen möjlighet att bjuda in folk på inflyttningsfest. Jag vet inte ens hur många vi var men med en snabb räkning så fick jag det till 18-20 stycken! Blev väldigt glad att jag faktiskt har vänner, haha :') Och det var en hemskt trevlig kväll må jag säga. Det hela började med en middag tillsammans med Anna och Manne. Vi testade min ugn för första gången, och det gick ju kanoners (okej Anna och Manne fick ha en liten lektion för mig). Därefter trillade det in fler och fler folk. Resterande kväll spenderades med prat, skratt, gooda drinkar, spel och flum. 
 
Framöver blir det ännu en "inflyttningsfest" då alla inte fick plats/kunde komma. Men det är inte mig emot! Jag gillar galej och jag gillar människor, så det blir kanoners.
 
Avslutar med några bilder från kvällen. Suddiga och konstiga färger men vad gör det.
 
 

Mitt, bara mitt.

Igår blev det av.
Igår tog jag med mig min lilla kaktus och flyttade in i lägenheten. Och samtidigt som det känns sjukt bra så känns det sjukt skumt. Som om det egentligen inte händer. Det känns mer som om jag lånat någon annans lägenhet under en period. Men detta är på riktigt. Jag sitter i min soffa, kollar runt på mina grejer och möbler, i min lägenhet. Alltså vet ni hur fantastiskt det är, att äntligen ha ett eget ställe? Nästan alla andra jag känner flyttade hemifrån i den åldern man egentligen "ska" göra det. Efter gymnasiet, typ. Själv har jag fått väntat och väntat. Tills i i höstas. Man har skämts när man träffat nytt folk och måste kläcka ur sig "nä alltså.. bor hemma fortfarande, hehe..". Det känns så sjukt fantastiskt att kunna säga att man bor ensam. Och centralt. Och att äntligen kunna få bjuda in folk till sitt ställe. Slippa sitta och vänta på att folk ska bjuda hem en på diverse saker. Nu kan man försöka bjuda in folk själv, bjuda tillbaka. Fint dä! 
 
Men här får ni lite bilder på hur det ser ut just nu! Det som fattas är tavlor, ljudsystemet på rätt ställe och ny kyl/frys. Men annars så är det så gott som klart :)
 
 
RSS 2.0