Dagens tips- sandpåsen!

Såg att Malin undrade vad jag menade med "sandpåse" i förra inlägget, och jag kom på att det kanske är fler av er som inte vet vad jag menar. Först och främst kan jag ju tala om att jag inte menar en påse med sand från en sandstrand i paradiset, nejnej. Utan jag menar en liten tygpåse med sand i. Som är rolig att klämma på :)

Så här ser den ut!


Jag införskaffade denna lilla påse någon gång under januari- februari 2008 och sedan dess har den hängt med mig överallt. Jag hade med mig den till Tyskland och satt och höll i den hela flygresan dit och hem (eftersom jag är flygrädd). Plus att jag hade med mig den på TH konserten xD Ja, och sen dess har den alltid hängt med i min väska och ibland kan jag ta upp den och pilla på den ett tag. Mycket stimulerande om jag ska vara ärlig :)

Det här är dagens tips till er läsare!
Vill ni stimulera nervositeten, upprördheten eller något annat som slutar på "ten" så rekommenderar jag denna sandpåse. Den är liten, enkel och hjälper faktiskt ens humör att ändra sig. I alla fall så hjälper den mig :) Sandpåsen kan ni hitta på bl.a Designtorget där den kostar 50 kr om jag inte minns fel, och finns i olika färger. Men man kan lika gärna göra en home-made för en billigare variant som säkert funkar lika bra ;)

Nu ska jag tacka för mig. Have a nice evening!

"Utmanad"

Jag blev "utmanad" av Sandra att skriva vad jag har i min väska. Jag tar den som är intressantast (dock så är den inte det) av de två väskorna jag brukar konka på.

I min handväska hittar vi:
Plånbok
Försvarets hudsalva
Liitet anteckningsblock
Kontodosa eller vad det nu heter xD
mp3
Bläckpenna
Blyertspenna
Sudd
USB-minne
Nyckel
Spegel
Pennstift
"Sandpåse" :b

Jag städade ur väskan för ett tag sedan, så därför har jag tagit ur det som inte använts.
Vad kan jag annars berätta?
Euuhm... Jag kommer fan inte på något o_O Åh, fan jag har "glömt bort" den där nya kategorin som jag gorde för ett tag sen! :o Eller alltså.. Jag har inte glömt bort den, det är bara det att jag inte kommit på något bra att tipsa/skriva om. Men jag får hoppas att jag kommer på något snart, annars var det ju ingen mening att jag fixade den.

Aja, jag uppdaterar kanske senare ikväll! Har hjärntorka nu så kommer inte på något att skriva. BAII <3

Här har ni en bild på nya håret btw! Inte för att den här är så mycket bättre
men jaja, den får duga for now i alla fall :)

Onsdag 28e januari

Idag var det en soft dag på skolan. Började med fotolektion där jag och Tone fotade en av hennes kompisar och hennes kompis. "Blixtmusen" var inte på våran sida, men resultaten blev kanon ändå :) Efter det var det lunch och då drog man på Subway med Madde och Sophia. Mumsigt värre. Sedan hade vi svenska där vi såg på Frankenstein (från 1995). Den var typ två timmar, men den var intressant och pretty good, så det gjorde inget :* Sedan vare bara att dra hem.

Ikväll har jag mestadels läst i Thérèse Raquin. Ska ligga på sida 80 imorgon, och just nu är jag på 78. Så de två sista sidorna tar jag nog innan jag lägger mig. Nu har man i alla fall kommit in i "den äckliga delen", så nu är den mer intressant. Han har i alla fall beskrivit döda lik, (därför började boken kallas för "äckelboken" för halva klassen) men ska jag vara helt ärlig så tyckte jag inte att det var äckligt alls. Det är bara mesar som tycker det är äckligt ;) Haha, puss på er :*

Jaja, sen finns det nog inte så mycket mer att berätta för min del..
Nu ska jag ta och sukta efter Ronnie i Situationsvideon som jag alltid brukar göra, och sedan blir det sängen.

Gonatt föfan! <3
RSS 2.0