underbara familj

Är det någonting jag blir less på så är det när min "underbara" familj inte låter mig sova. Inte på helger, inte på lov, inte någon jävla gång! Som nu. Jag gick och la mig runt halv 4, och de som känner mig vet att jag inte kan somna på ett bra tag när jag lagt mig i sängen, och vad hör jag klockan 9.30? Jo, att de river ner tapet precis utanför mitt rum?! Fyfan vad sur jag blev, men jag var alldeles för trött för att ens orka skrika till dom att de kan gå och dö och återkomma fem timmar senare. Och inte nog med det, så fick jag ligga där död som fan och lyssna på hur de river ner tapethelvetet tills klockan blev 12.00 Efter det kom dom in och klagar på att jag sover hela dan? EEEEH? Okej.. död åt min familj, ärligt talat..

Jaja, så nu är jag jävulskt trött och jag slår vad om att jag kommer vara på dåligt humör. Jag hatar att vara på dåligt humör -.-' Dock så ska jag ju till papi senare, och vi brukar diskutera musik, kameror och annat trevligt så förhoppninsvis så försvinner det dåliga humöret då :)

Ja, men jag borde kanske ta tag i livet och hoppa in i duschen. Dock så orkar jag inte det just nu (a)
Ha en treeevlig dag så hörs vi kanske senare! BAII <3

You turned your back too many fucking times.
/Behind these walls

Shake it

Det blev ändrade planer. Vi drog aldrig iväg ner till Lyset eller bastade, utan vi stannade kvar hos Annelie och körde drickspel och sådant :) Det var funni! Kom hem runt halv 3 och nu sitter jag här och funderar på om jag ska se på en film innan jag lägger mig. Kan dock inte bestämma vilken *sällan* :b Jaja, vi får se hur det blir!

Imorgon blir det att äta middag hos papi, och sedan på kvällen ska jag och Tina ha "Two and a half men" maraton! Fett nice :D Jag är ju ett skam för mina boxar, tror inte ens att jag har öppnat 3e boxen, som jag fick i julklapp o_O Haha, men imorgon blir det kanske ändring på det då! ;D Om vi orkar/hinner se alla vill säga. Jaja, denna uppdatering var ju fett onödig.. Men ah, jag bjuder på't ;)
Sov gott fellows! <3

Shake shake, shake shake uh shake it.
/Metro Station

party!

Då var det fredag igen! Vad händiisch? :)
Själv sitter jag här halvt klar för kvällen och väntar på att Sandra ska bli klar så vi kan springa iväg till affärn innan vi drar vidare till Annelie. Haha ja, jag kan börja göra mig klar när Sandra ÄR klar.. Hon är så helvetes seg, och jag är ganska snabb eftersom jag aldrig blir nöjd så jag lägger inte så står energi på outfits och hår :b Ja, så ikväll blir det till att se Annelies place! Spännande :) Och sedan ska alla ner till Lyset utom jag och Sandra. Vi ska kanske passa på att ta oss en bastu då. Mysigt! Men vi får se helt enkelt, inte direkt bestämt. Dock så var det tänkt att jag skulle till Lyset ikväll.. Men ääh, jag orkar inte. Är inte lika peppad som tidigare i veckan.

Anyhow, det blir kul i vilket fall! :D Dock så hann vi aldrig få tag på dricka, så vi måste iväg till ica och köpa nå fattigt där. Haha jeeesus, skandal! Men det ska väl funka det med.. i hope.

Äh, nu säger jag tack och hej! Vi hörs kanske senare, beror på när jag kommer hem :b
Have fun dudes!

I was thinking of ways that you would stay and be mine.
/Metro Sation
RSS 2.0