You're not as special as you maybe think that you are.

Har haft en trevlig helg rakt igenom.
I fredags drog jag ner en sväng på stan med Rebecka för att inhandla lite på systemet och tog ut pengar. Träffade Renée lite snabbt innan jag for hem. Där blev det att börja göra sig i ordning på en gång och sedan for jag hem till Rebecka för thaimat med henne och Renée. Sedan gjorde tjejerna sig klara och vid åtta drog vi bort till Cindys 25årsfest. Det var en rolig kväll med olika spel, dans och skratt :DI lördags hände det inte så mycket på dagen. Lyssnade på awesome musik, haha.
Men på kvällen kom Anna hit och vi drack lite, fixade till oss och flummade på innan vi drog ner till Allstar. Folk droppade in allt eftersom och tillslut var det aspackat med folk. Fett varmt och äckligt, haha. Vid två orkade vi inte vara kvar så vi tog en promenad till Max men vände när vi såg kön. Drog till donken men vände även där när vi såg kön. När vi sedan begav oss bort till stan igen gjorde jag världens snyggaste slirning! Gled ner för backen, snurrade runt och gled sedan ner baklänges, HAHA. + massa gropar och gupp på det. Hahahaha jag kunde inte sluta garva. Tårarna sprutade fan, haha. Mja, sedan drygade vi ute tills taxin kom.

Och ikväll blir det att se skräckisar med Anna och vräka i sig chips! Nom nom.

The antidote.

Okej jag ska försöka sluta vara så jäkla emo. Ett tag i alla fall.
Jag har inte så mycket att skriva om. Dagarna spenderas med min Ananas. Eller kvällarna spenderas med henne, dagarna går ut på att sova bort typ, haha. Idag var vi på Birsta där jag shoppade lite. Jag köpte ett par skor sådär spontant, bh och trosor och sedan present till morfar som fyller år imorgon (tekniskt sätt idag). Blev boken som många på SN snackade om de sista veckorna jag jobbade där. Så får hoppas den gillas!

Igår var jag hos ortopeden och snackade om mina höfter och knän.
Verkar som att det kommer sluta med tre operationer, wieee. Sedan kan det ta upp till ett år innan jag blivit "återställd", wieee. Men även då jag är fett opepp på operationer, att lägga ner så lång tid på det, smärta.. Ja, jag svor till mig själv att jag aldrig skulle lägga mig på ett operationsbord igen sedan allt bara gått åt helvete förut, men.. Skulle dessa operationer lyckas skulle det bli så mycket bättre. Jag skulle gå rakt och vara mindre stel i benen. Nu väntas röntgen och en träff med en annan ortoped som ska se om operationerna klarar av att göras här i Sundsvall eller om jag måste åka ner till Lund. Ahwell, vi får la se.

Det var väl allt!

-

Somewhere beyond happiness and sadness
I need to calculate what creates my own madness
And I'm addicted to your punishment
And you're the master
And I am craving this disaster
RSS 2.0