Sure, I lost my mind, but I never really meant to die.

Det var trevligt att kunna vara glad en dag.
Tydligen så var det inget breakthrough.. Nu är allt ännu värre.
Jag bröt ihop två gånger igår, och kommer göra det så fort jag kommer hem igen nu när ännu en grej dykt upp som jag såg alldeles nyss. The Used har fått ställt in alla turnédatum, så det blir inte att se dom på Pier Pressure. Och jag vet att det finns äckliga jävlar där ute som får ett litet leende på läpparna när jag skriver det. Till er säger jag bara: Screw you.

Jag längtar tills ikväll.
Då ska jag "lämna måtta hemma", som alla börjat skriva har jag märkt..

Nu ska jag se om det finns något att göra på praktiken. Känner mig ganska ensam här på produktionen, men förhoppningsvis kommer folket snart. Wooh, nu kom Marcus i alla fall!

We are the people who's come here to play.

Idag efter praktiken åkte jag direkt ner till Filmstaden, där det blev förhandsvisningen utav filmen The Last Song med siss! Kan ju säga att jag inte hade några höga förväntningar av filmen. Mestadels för att Miley Cyrus skulle vara med, haha. Men vafan, gratis är gott som man brukar säga ;) Men filmen förvånade sjukt mycket faktiskt! Den var både rolig och så jääävla sorlig. Tror nästan att hela biosalongen grät, haha. Måste erkänna att även jag fick tårar i ögonen. Samt en klump i halsen eftersom jag stretade emot att det skulle rinna över. Ja fifan..

Nu sitter jag och snackar med Johan på msn. Trevlig prick det dära.
Plus att han insett att jag är smart! HAHA, seriöst, tror alla att jag är puckad? Aja, roligt att förvåna människor. Fick också honom att göra en kopp te tydligen. Som jag sa till honom: Släng dig i väggen, kaffet!

Snart blir det sängen i alla fall.
Jag gillar torsdagar har jag kommit på. Nog med att tiderna inte är att hurra för, men jag gillar stämningen på praktiken. Alla är sjukt stressade, ropar på varandra, springer hit och dit och liknande. Plus att det blir mycket korrekturläsning! Jag gillar korrekturläsning. Genom korrekturläsning får man visa att man är smart, haha.

You touched my heart, like a knife that's very sharp.

Tjosan!
Ingen nyhet när jag säger att jag varit deppig och pissed off ännu en gång..
Jag vet orsakerna, men det är ingenting jag kommer dela med mig utav. Eller några vänner vet det, och det räcker gott och väl, haha. Men nu tror jag fan att jag kommit till the breakthrough! Nu jävlar orkar jag inte bry mig mer om det som får mig att känna mig piss. Lika bra att svälja det och gå vidare, för ens eget bästa.

Idag när jag var på praktiken så fick jag ett automeddelande från SJ.
Självfallet skulle tågresan från Göteborg bli inställd. Så jag satte mig i en telefonkö när jag kom hem, där jag var könummer 40. Ska man skratta eller gråta, tänkte jag. Jag valde att skratta och satt i luren och väntade tålmodigt. Jag såg chansen att dunka musik medan. Det gick faktiskt fort, för 45 minuter senare så hade jag nya tågbiljetter! Rebecka valde att droppa av när det blev en dag till vi får stanna nere i Göteborg av diverse skäl, så istället kommer siss följa med! Det kommer bli awesome det med, garanterat. Plus en extra dag i Götet!! WOOOH <333 Slipper man åka hem bakis efter PP också, haha kung ju!

Och med de glada nyheterna så tänkte jag avsluta inlägget.
jag är glad rätt igenom, vilket var ett tag sedan nu. Det känns skönt.

Nu ska jag tamefan läsa Flickan Under Gatan!
RSS 2.0