A tiny voice is whispering your name and I'm going insane.

Har haft en väldigt trevlig helg!
I fredags blev det först lite stanhäng med Angelika efter jobbet. Senare blev det bio med Wille, Barbro, Glenn, Dea och Micke. Vi såg Hotell Transylvanien som var dörolig. Var vi och något enstaka barn som vi inte hörde något ifrån, haha. Var vi som satt och garvade konstant istället. Efter bion blev det middag på Ming Palace för oss alla + Deas kille som joinade oss också. Självfallet friterade bananer med glass till efterrätt. Nom nom. Efter middagen drog Dea, hennes kille och Micke och vi andra gick hem till Angelika för Svampbobmaraton av säsong två. Hedberg joinade oss då också! Blev att vi såg 1/3 av säsongen ungefär och avslutade med första Ghostbusters. 

Och igår blev det häng med Anna!
Först var vi på stan en snabbis och handlade gosaker till kvällen och sedan drog vi till hennes och Mannes nya lägenhet som är ett stenkast från stan. Kommer bli skitsnyggt när allting är klart! Resten bestod utav thaimat, film och onyttigheter. Anna fick för sig att baka också. Slutade med att hon gjorde maränger och av äggulan som blev över gjorde vi någon slags chokladkaka som vi hittade recept på. Både smakade och såg ut som kladdkaka typ. Det var en trevlig kväll :D

Och idag har jag sovit hela dagen och har nyss ätit god middag med familjen. Blev även citronfromage till efterrätt, nom nooom. Resten av kvällen blir till att slappa med tända ljus tänkte jag. I morgon vankas jobb igen.

Avslutar med lite bilder från helgen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0